Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee web-sivustoa www.feelseinajoki.info ja on laadittu 16.6.2021.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää suurelta osin saavutettavuusvaatimukset. Saavutettavuuden arviointiin on käytetty Wave - Web Accessibility Evaluation Tool -työkalua. Sivustolta ohjattava, erillisen Sonic Maps -palvelun alainen äänimaisemateos ei kuitenkaan täytä kaikkia saavutettavuusvaatimuksia

Sivuston saavutettavuuspuutteet

Feel Seinäjoki -sivulla on sekä kuvalinkki että myöhemmin info-osiossa myös tekstilinkki Sonic Maps -palveluun, joka ei karttapohjaisena lokaatioäänisovelluksena toimi täysin saavutettavasti.

Feel Seinäjoki -sivun alavalikon (Info, Tekijät, Kuuntele etänä) otsikkolinkkejä ei ole määritelty sivustokoodin mielessä otsikoiksi (h3) visuaalisen suunnittelun toimivuuden takia.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Lähetä palaute osoitteeseen siba.seinajoki(at)uniarts.fi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän kuluessa.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi/oikeutesi kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

#feelseinajoki